Computerworld - teknologi
Microsoft på vej med opgradering til Chrome: Snart vil Chrome-faner indlæses øjeblikkeligt
7/27/2021Microsoft arbejder på en ny funktion til Google Chrome, der markant vil forbedre hastigheden på Chrome på Windows, Linux, macOS og andre stationære platforme.
Satya Nadellas kæmpe løfte til Microsofts 400.000 partnere: Her er højdepunkterne fra Inspire 2021
7/26/2021Der blev hevet de helt tunge gloser frem, da Microsofts topchef Satya Nadella skød gang i partnerkonferencen Inspire 2021 med et løfte til Microsofts enorme globale partnernetværk. Her tager vi et kig på de vigtigste nyheder fra den virtuelle konference.
Hackergrupper gør klar til at angribe OL i Tokyo: FBI slår alarm
7/26/2021USA's nationale sikkerhedstjeneste og forbundspoliti advarer nu mod, at OL i Tokyo kan blive angrebet fra flere forskellige hackergrupperinger. Blandet andet advarer FBI om, at tv-signalet kan være et af de helt store mål.
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
7/23/2021Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
27-årig anholdt for at forfalske coronapas
7/22/2021En 27-årig mand er anholdt for at have fremstillet adskillige falske coronapas.
Hackere scanner dit netværk hver eneste dag året rundt: Alle står for skud
7/22/2021Hver eneste dag året rundt scanner ondsindede aktører dit netværk for at finde sårbarheder, det er let at udnytte. Sådan lyder det i Center for Cybersikkerheds nyeste trusselsrapport. Se hele trusselsvurderingen her.
Apples nye mobiler vil alle være 5G-kompatible iPhones fra 2022
7/21/2021Hos Allpe skal alt kunne køre på 5G fra 2022. Dermed bliver Apples produktserier enten opdaterede eller lagt i graven, alt efter hvilke iPhone-modeller, der får lov at komme med over i den nye 5G-generation.
I dag skriver Jeff Bezos historie - se hans raketopsendelse live her
7/20/2021I dag skriver Jeff Bezos historie, når han om få timer skyder sig selv og sit følge 100 kilometer ud i rummet i en rumkapsel - uden en eneste uddannet astronaut om bord.
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
7/19/2021Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
Bank-app er eksploderet i popularitet og overgår netbanken med flere længder: Nu kommer 9 ud af 10 logins fra mobilen
7/19/2021For 10 år siden var de hos Bankdata i tvivl, om danskerne havde mod på at bruge deres mobiltelefon til bankforretning. I dag er brugen af mobilbank eksploderet og har forlængst overhalet den traditionelle netbank med flere længder.
Microsoft åbner for helt nyt cloud-miljø: Nu vil Microsoft hjælpe kunderne med at blive mere bæredygtige
7/19/2021Ny cloud-løsning fra Microsoft skal hjælpe kunderne med at styre og følge deres bæredygtige mål. Løsningen samler Microsofts services med nye datamodeller og funktioner. Her er overblikket over det nye Microsoft Cloud for Sustainability.
Bezos har fundet sit sidste holdmedlem til sin tur ud i rummet: Rumturisten er kun 18 år
7/16/2021En 18-årig fysikstuderende tager den sidste plads i Jeff Bazos' rumkapsel, der skal løfte den fire personers store civil-besætning mere end 100 kilometer over jordens overflade.
Acer Swift 3 til test: Det her er vejen frem for prisvenlige pc’er
7/16/2021Acer Swift 3 er ikke billigst, lækrest eller hurtigst – men den byder alligevel på det helt rigtig miks af komponenter.
1,7 millioner danskere har fået spritny mobilbank: "For cirka to år siden stod det klart for os, at der skulle ske noget nyt"
7/16/2021"Det har været et kæmpe stort projekt," siger udviklingsdirektør Claus Hjort Bjerre om den nye mobilbank, som Bankdata nu udruller til potentielt set 1,7 millioner danske bankkunder.
Intel lægger planer om at udvide chip-produktion: Vil købe chip-gigant til 180 millarder
7/16/2021Microchip-manglen ulmer, og nu ser det ud til, at Intel er ved at gøre kur til branchen med et 180 milliarder kroner opkøb af en gigant i chip-produktions-industrien.